Gratis verzekerd verstuurd
Binnen 1 dag bezorgd
Ruime voorraad
Deskundig personeel

Rauschmayer Verloving & Trouwringen

Haast onbegrensde mogelijkheden om uw trouwringen te ontwerpen

Met onze trouwring-configurator kunt u elk aspect van uw droomringen zelf bepalen. Zo kunt u bepalen of uw ringen één-, twee-, of driekleurig moeten worden, of u liever witgoud, roodgoud of geelgoud hebt – of dat u eerder enthousiast bent over platina of palladium. Ook de vorm, dikte, grootte en nog veel meer kunt u individueel en eenvoudig aanpassen – en natuurlijk bent u ook bij de indeling, kwaliteit en het aantal briljanten vrij om uw ideeën werkelijkheid te laten worden. Dat is dan ook gelijk de reden waarom wij u graag uitnodigen om met u te kijken welke ringen het beste bij u passen.

Met of zonder Afspraak

U kunt bij Blinckers Jewels & Watches natuurlijk altijd terecht voor uw trouwringen.Loop gewoon eens binnen en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie. Wij helpen u graag door samen met u de juiste ringen uit te zoeken.

Natuurlijk gaat dit het beste als wij voor u de tijd nemen. Om deze reden maken wij juist voor trouwringen het liefst een afspraak met u zodat wij er zeker van zijn dat één van onze medewerkers de tijd voor u heeft en u hierdoor het beste advies kan geven.

Uniek ringenpaar, unieke ringen

De Rauschmayer trouwring-configurator stelt u in staat om uw trouwringen als ringenpaar te ontwerpen – beide ringen kunnen echter ook geheel individueel worden "gesmeed". Als puntje op de i kunt u tot slot een symbool of een individuele tekst door middel van laser- of diamantgravering in uw afgewerkte ring laten graveren. Zo ontstaan er echt unieke symbolen van uw bijzondere relatie.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »