Gratis Verzekerd Verstuurd
Binnen 1 dag Bezorgd
Fysieke Winkel in Purmerend
Sinds 2005

Oorbellen schieten

Het schieten van oorbellen bij Blinckers. 

Bij Blinckers bieden wij ook het schieten van oorbellen aan! We begrijpen dat het schieten van oorbellen een spannende stap (voor kinderen) kan zijn, maar bij Blinckers doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het een prettige en ontspannen ervaring wordt. 

Onze ervaren en gediplomeerde collega's zorgen ervoor dat het schieten van oorbellen snel en hygiënisch gebeurt. We maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur van Studex, waardoor het risico op infecties tot een minimum wordt beperkt. 

Of het nu gaat om kinderen, tieners of volwassenen, bij Blinckers zorgen we ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Onze collega's nemen de tijd om uitleg te geven, eventuele vragen te beantwoorden en de juiste keuze te maken voor het type oorbellen dat bij jou past. 

Kom langs bij Blinckers en laat je oorbellen schieten in een veilige en vertrouwde omgeving. We staan klaar om jou te laten stralen met mooie oorbellen! 

Het schieten van oorbellen bij kinderen. 

Vanaf het moment dat kinderen zelf kunnen zitten, zijn kinderen welkom voor oorbellen bij Blinckers. We hebben een ruime keuze uit mooie oorbellen waaruit ze kunnen kiezen. Wanneer jullie bij ons langskomen, vragen we een ouder/verzorger om een toestemmingsformulier in te vullen. Daarna gaan we samen met jullie de oren van het kind aftekenen en kijken we zorgvuldig of de oorbellen op de juiste plek komen.  

Na het schieten van de oorbellen ontvangt het kind een speciaal diploma, met een kleurboek en ballon. We begrijpen dat het zetten van oorbellen bij kinderen een spannende gebeurtenis is, daarom zorgen we ervoor bij Blinckers dat het een positieve en feestelijke ervaring wordt. 

Een afspraak maken is niet nodig, we hebben altijd een gediplomeerde collega in de winkel staan om jou te helpen aan een mooi paar oorbellen.  

Zien we jullie gauw? 

 

 STUDEX Home - STUDEX Benelux

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »