Gratis Verzekerd Verstuurd
Binnen 1 dag Bezorgd
Fysieke Winkel in Purmerend
Sinds 2005

Trouwringen

Rauschmayer Trouwringen

Blinckers dé plek waar jouw droom van gepersonaliseerde trouw- en verlovingsringen werkelijkheid wordt. We zijn er trots op om het exclusieve merk Rauschmayer te presenteren, waarbij we gebruik maken van een state-of-the-art 3D-configurator om samen met jou de perfecte ringen te ontwerpen. 

 

3D ring

Met de 3D-configurator kunnen we elke stap van het ontwerpproces samen met jou doorlopen. Van het kiezen van het materiaal tot het toevoegen van graveringen, je hebt de volledige vrijheid om de ringen helemaal naar jouw wens te maken. Het resultaat? Unieke en gepersonaliseerde ringen waar je een leven lang plezier van hebt. 

 

Afspraak

Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt, nodigen we je uit om een afspraak te maken met een van onze vriendelijke collega's. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, nemen zij de tijd om samen met jou aan tafel te zitten en de ringen naar jouw smaak te creëren. We begrijpen dat trouw- en verlovingsringen een bijzondere betekenis hebben, daarom moedigen we je aan om al je wensen en ideeën met ons te delen. 

 

Relatie ringen

Maar we bieden niet alleen trouw- en verlovingsringen aan. Ook voor relatie ringen, zoals vriendschapsringen of gewoon een prachtige gepersonaliseerde ring voor jezelf, kan je bij ons terecht. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van dat ene speciale stuk dat past bij jouw persoonlijkheid en stijl. 

Bij Juwelier Blinckers geloven we in het creëren van unieke sieraden die een leven lang meegaan. Kom langs en ontdek de magie van het ontwerpen van jouw eigen trouw- en verlovingsringen of andere gepersonaliseerde ringen die een blijvende herinnering vormen. 

We zien u graag in de winkel.

 

Wat kan u bij ons verwachten?

Vaak is het uitzoeken van trouwringen iets nieuws en weten onze klanten niet altijd wat ze precies kunnen verwachten en wat de mogelijkheden zijn, voordat ze bij ons binnenlopen. Wij nemen u op voorhand graag mee, hoe wij bij Juwelier Blinckers u kunnen helpen op het gebied van trouwringen.

 

Bij ons kan u rustig, onder het genot van een kopje koffie of thee meegenomen worden in de mogelijkheden van trouwringen. Wij nemen alle tijd voor u, om uiteindelijk de ringen uit te zoeken die het best bij jullie passen. Wij hebben een ruime collectie aan dummy ringen met en zonder diamant, om uiteindelijk tot uw droom ringen te komen. (ringen worden uiteindelijk bij bestelling altijd custom voor de u gemaakt).

 

Doordat veel klanten niet precies weten wat ze moeten verwachten, adviseren wij altijd eerst de focus te leggen op welk model en style ringen het beste bij u past. Natuurlijk is de prijs ook belangrijk. Maar de bedoeling is dat u nog vele jaren de ringen zal gaan dragen. Belangrijk is dan ook dat de ringen op dit moment uw droom ringen zijn, waar u nog lang naar zal kijken. Na het vinden van uw droomringen kunnen wij gaan bereken wat de kosten zijn van deze ringen. In sommige gevallen, omdat het nieuw is trouwringen uit te zoeken, is de prijs anders dan uw verwachting. In dit geval, zijn er heel veel mogelijkheden om te kijken hoe we naar uw budget kunnen schuiven. Alles is mogelijk!! In een digitalen omgeven zullen wij in 3D uw ringen laten zien. 

 

Wij ontvangen u graag in onze winkel voor meer informatie.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »