Gratis Verzekerd Verstuurd
Binnen 1 dag Bezorgd
Fysieke Winkel in Purmerend
Sinds 2005

Verzenden en retourneren

Verzendkosten en verzenden

Hieronder volgt uitgebreide informatie over de verzendkosten en het verzenden van bestellingen bij Blinckers Jewels & Watches.

GRATIS Verzending binnen Nederland
Alle bestellingen binnen Nederland worden GRATIS verzonden.

Verzendkosten voor levering buiten Nederland
Woon je buiten Nederland? Dan kun je natuurlijk ook bij ons bestellen.
Voor verzendingen naar België, Luxemburg en Duitsland rekenen wij € 18,- aan verzendkosten.
Voor inlichtingen van verzendtarieven buiten deze landen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Verzenden na betaling via iDEAL
Bij Blinckers kun je betalen met iDEAL. Betalen met iDEAL kan snel en gemakkelijk binnen jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank kun je betalen via iDEAL. Jouw betaling wordt direct verwerkt waarna Blinckers snel over kan gaan tot verzending.

Verzendingen onder rembours
Bestellingen geplaatst via de optie onder rembours worden direct verwerkt. Bij de postbode betaal je de totale kosten van de bestelling. Voor de onder rembours levering vragen wij € 18,50 aan verzendkosten.

Leveringsvoorwaarden
Wij leveren alleen na bericht van goedkeuring van jouw betaling via iDEAL of CreditCard betalingen.

  • Na ontvangst van jouw betaling, ontvang je de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen.
  • Onze bestellingen worden afgeleverd door PostNL. Mocht je niet thuis zijn dan kijkt PostNL of je bestelling bij de buren afgeleverd kan worden. Lukt dit niet dan zal PostNL het voor een tweede keer aanbieden. Lees de uitgebreide voorwaarden van het aanbieden op PostNL
  • Wij berichten je zo snel mogelijk wanneer het door jou bestelde product niet op voorraad is of wanneer de levertijd meer dan 1 tot 3 werkdagen bedraagt. Na deze berichtgeving is mogelijk om je bestelling kosteloos te annuleren.

Heb je vragen over jouw bestelling?
Stuur dan een e-mail naar: [email protected] of neem contact op met onze klantenservice.

Transportrisico

Jouw zending wordt door ons met de grootste zorg in behandeling genomen en verstuurd. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat het pakket in juiste orde bij je aankomt. Mocht er toch sprake zijn van transportschade dan zijn wij hiervoor verzekerd. Je loopt dus geen enkel risico. Controleer altijd het pakket voordat je het in ontvangst neemt. Met het tekenen voor ontvangst van het pakket verklaar je dat je het pakket hebt ontvangen.

Is het pakket beschadigd? Weiger het pakket dan met de opmerking "retour afzender", de bezorger zal het pakket aan ons retourneren. Wij zullen jouw pakket controleren en zo snel mogelijk een nieuw pakket versturen. Voor vragen over beschadigde pakketten kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Retourneren of ruilen

Niet tevreden met je aankoop? Geen probleem, je kunt het artikel binnen 14 kalenderdagen retourneren of ruilen.

Om een product te retourneren of te ruilen, stuur je binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling een e-mail naar [email protected]. Hierin geef je aan dat je het product wilt retourneren/ruilen.
Wil je het product ruilen? Geef dan duidelijk in de e-mail aan welk product je graag wilt ontvangen. Vergeet ook niet je bank- of gironummer te vermelden. Blinckers Jewels & Watches stuurt je een bevestiging per e-mail waarna je het product kunt versturen naar:

Blinckers Jewels & Watches
t.a.v.: Garantie en Retour
Willem Eggertstraat 5
1441 CH Purmerend

Wij verzoeken je om het pakket per aangetekende post te versturen en in een begeleidend schrijven duidelijk je naam, ordernummer en klacht te vermelden. Wij zullen na ontvangst contact met je opnemen en bij garantieaanvragen beoordelen of je in aanmerking komt voor reparatie of vervanging binnen de garantie.
Het te crediteren bedrag zal zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen op je rekening worden teruggestort.

Kosten retourneren/ruilen

Wanneer je besluit het artikel binnen 14 kalenderdagen te retourneren, komen de kosten voor de retourverzending voor jouw rekening. Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terugbetaald. Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn of door ons verkeerd geleverde artikelen.

Wanneer je een product retourneert, dien je deze voldoende gefrankeerd te versturen. Bij ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten kunnen wij die kosten in rekening brengen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »