Gratis Verzekerd Verstuurd
Binnen 1 dag Bezorgd
Fysieke Winkel in Purmerend
Sinds 2005

Nomination

Nomination Composable the original.

De Nomination Composable collectie is geschikt voor alle leeftijden. De Nomination Composable, lees verwisselbare, collectie vormt een collectie moderne bedelarmbanden en is verkrijgbaar in drie maten.

Alle Composable armbanden zijn gemaakt van chirurgisch edelstaal in combinatie met 18k goud en in sommige gevallen uitgebreid met natuurstenen, edelstenen, zirconia's of zelfs diamant.

De Composable collectie is verkrijgbaar in drie maten te weten Smarty, Classic en Big.

1. Smarty: Dit is de smalste van de drie armbanden in de Nomination Coposable collectie.

2. Classic; Dit is de middelste maat in de Nomination Composable collectie.

3. Big: Dit is de grootste maat in de Nomination Composable collectie.

Bij alle bovenstaande armbanden is het principe Mix and Match van toepassing. Door te zelf je armband samen te stellen is jouw armband uniek. Je kan er herinneringen in opbouwen of juist een fashion statement mee maken. Alles is mogelijk! Dit door de enorme collectie verwisselbare schakels.

Wil jij een Composable armband? Dan begin je altijd met een kale basisarmband van edelstaal welke al vanaf  € 12,50 verkrijgbaar is. De losse bedels /scakels zijn verkrijgbaar vanaf € 15,90.

Doordat de armband in zijn geheel is opgebouwd uit verwisselbare schakels kan je de kale schakel op elk moment verwisselen voor een schakel van jouw keuze. Hierdoor kan je de armband helemaal vol sparen tot hij helemaal naar jouw zin is.

Nomination armbanden zijn gemaakt voor normaal dagelijks gebruik en hierbij bijna onverwoestbaar te noemen. Hoe wij dit durven te zeggen? Heel Simpel... Blinckers Jewels & Watches was in 1998 nauw betrokken bij het introduceren van Nomination op de Nederlandse markt. Om die reden weten wij als geen ander waar Nomination voor staat!

Nomnation sieraden hebben twee jaar fabrieksgarantie en worden geleverd met een kwaliteit & garantie certificaat.

 

Pagina 1 van 13
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »