Gratis Verzekerd Verstuurd
Binnen 1 dag Bezorgd
Fysieke Winkel in Purmerend
Sinds 2005

Morganne Bello

Het prachtige merk Morganne Bello, gemaakt van 18kr Goud en natuurstenen is een tijdloze sieraad merk, met prachtige kleuren. De eenvoud maar mooie Franse designs, maakt dit merk zeer populaire. Elke collectie is geweldig te combineren als set.

Een verhaal over passie voor edelstenen

De schoonheid en magie van edelstenen vormen de grondlegger van Morganne Bello. Sinds ons begin in 2002 heeft het Maison de regels van traditionele sieraden overtreden om een ​​stijl te creëren die delicaat kostbaar, puur, tijdloos chic en onmiddellijk herkenbaar is. Ons sieradenwerk is altijd discreet, waardoor elke steen kan schitteren en zijn magnetische schoonheid kan onthullen. Edelstenen worden in contact met de huid gedragen voor een speciale verbinding met de energie van elke steen.

Een stijl vol kleur en vreugde

Onze juwelen kunnen op vele manieren gedragen worden: op het strand in de zomer, op een cocktailparty, alleen of gestapeld... Ze herinneren ons aan gelukkige momenten, ze hebben de kracht om elke dag te verlichten met hun fascinerende kleuren en sensuele glans. Al meer dan 20 jaar leven we onze passie voor edelstenen, een van de meest fascinerende geschenken die de natuur ons heeft doorgegeven. 

Blinckers heeft deze collectie prachtig in de winkel in Purmerend staan, maar tevens online te bestellen.

Zie hieronder de brede beschikbare collectie.

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »