Gratis verzekerd verstuurd
Binnen 1 dag bezorgd
Ruime voorraad
Deskundig personeel

Overzicht van de Seiko horloges

De Seiko collectie biedt een brede collectie luxe herenhorloges. Een aantrekkelijke combinatie van fraai design en innovatieve horlogetechniek. Seiko is een van de weinige horlogefabrikanten ter wereld die in staat is om alle uurwerktechnologieën in eigen te huis vervaardigen. De naam Seiko is afgeleid van het Japanse "Seikosha" wat letterlijk “Huis van Precisie” betekent. Sinds 1881 is Seiko toonaangevend op het gebied van innovatieve horloges.

 

Naast de Seiko basic heeft het merk ook een exclusievere lijn ook wel genoemd de Global Brands. De horloges in deze exclusief lijn zijn voorzien extra specs en luxere uitstraling en mogen alleen verkocht worden bij de Seiko exclusief dealers .  Deze Seiko exclusief lijn is weer onder verdeeld in verschillende collecties met de daarbij verschillende stijlen.

De Seiko exclusief collecties zijn onderverdeeld in de volgende collecties:

Prospex:Collectie met sportieve gecertificeerde duikhorloges, Presage :Collectie horloges met klassieke uitstraling en de Premier: collectie  horloges chique uitstraling met unieke uitstraling en specs.

Wij hebben voor u deze collecties onderverdeeld zodat u gemakkelijk het horloge kan vinden welke bij u past.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »