Gratis verzekerd verstuurd
Binnen 1 dag bezorgd
Ruime voorraad
Deskundig personeel

Citizen Horloges

In 1918 werd het “Shoukousha Watch Watch Research Institute” opgericht, dat later het “CITIZEN Watch Co ging heten. In de jaren twintig van de vorige eeuw werden bijna alle horloges die in Japan bestonden nog geïmporteerd uit het buitenland. Het eerste CITIZEN horloge verscheen op de Japanse markt in 1924, zes jaar na de oprichting van het bedrijf. Gedurende deze zes jaar opende de oprichter de horlogemakerschool om zijn medewerkers op te leiden en ze experts te maken in de productie van precisie horloges. De geest van vakmanschap was toen al begonnen.

 

Sinds zijn oprichting staat het merk voor  “Better Starts Now” : wie je ook bent en wat je ook doet, het is altijd mogelijk om iets beter te doen en nu is het tijd om te beginnen. Door de jaren heen heeft Citizen  horloges gecreëerd, technologieën uitgevonden, verbeterd en hebben de toekomst van horloges onderzocht, zoals met het  Eco-Drive technologie met lichtschijf welke energie opwekt dmv (zon)licht en het satellietgestuurde Satellite Wave-timing-systeem.

 

Het merk Citizen staat voor kwaliteit en duurzaamheid. In de onderstaande categorieën vindt u de horloges welke bij u past, van vrijetijd tot professionele duikers horloge. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »